North Fish wita wiosnę azjatyckimi smakami. W ramach nowej kampanii od 7 marca we wszystkich restauracjach na gości czekają nowości jakich jeszcze nie było.
Pierwszą z nich jest Łosoś norweski curry, czyli stek formowany z łososia wraz z warzywnym sosem curry. Kolejną nowością w ofercie jest także Mintaj wasabi&imbir czyli panierowany filet z mintaja wraz z sosem chrzanowym wasabi i marynowanym imbirem. Następną opcją obiadową jest Mintaj kosta sweet chilli czyli panierowana kostka z mintaja z chińską mieszkanką warzyw w sosie sweet chili.
Doskonałym dodatkiem do każdego z obiadu jest pożywna i sycąca wegańska zupa krem curry z soczewicy podawana z chrupiącymi grzankami i białym sezamem.
Do oferty North Fish powracają także odmienione bowle: do wyboru z łososiem grillowanym, krewetkami grillowanymi lub krewetkami panierowanymi. Można wybrać także smak: z sosem warzywnym curry lub sosem sweet chilli i marynowanym imbirem. Każdy z bowli składa się także z ryżu oraz posypany jest czarnym sezamem i szczypiorkiem.
Dla wielbicieli Vegeburgera wprowadzono nową azjatycką wersję Vegeburger z boczniakiem wasabi&imbir. Oprócz panierowanego boczniaka w sezamowej panierce znajduje się tam także sos wasabi i marynowany imbir. Uwaga! Ten burger dostępny jest tylko dla użytkowników aplikacji mobilnej North Fish.
W wiosennej ofercie znalazł się także dodatek specjalny, konkurencyjny dla frytek, to smażone kuleczki ziemniaczane (małe i duże), przygotowywane z grubo krojonych ziemniaków tak zwane Rösti.
Na deser dostępna jest pyszna Panna Cotta z musem z czarnej porzeczki.
Oferta Smaki Azji ważna jest do 5 czerwca 2022 we wszystkich restauracjach North Fish